Hello beautiful you!

Huidverzorging: Zeitschild

Skin Aesthetics

Met de Zeitschild dag- en nachtverzorging wordt het huid-eigen verdedigingsschild versterkt. De huid wordt gedurende lange tijd beschermd tegen zowel vochtverlies als het binnendringen van schadelijke stoffen.
Daarbovenop voorkomt een speciale UV-beschermingstechnologie de “lichtinducerende huidveroudering (LIH)”

Om het optimale effect te bereiken is het aanbevolen om om de Zeitschild producten in combinatie te gebruiken. Eerst het gewenste Serum aanbrengen en vervolgens de Crème als Tijd-Schild.

Derma Systems

De revolutionaire ontwikkeling in verzorging en bescherming bij uiterst gevoelige,  eczematische, allergische en beschadigde huid.

Het AR Serum kalmeert snel geïrriteerde, jeukende huid.
De BR Crème zorgt voor de regeneratie van de verstoorde huidbarrière.

Waarom Zeitschild?

Zeitschild Skincare, huidverzorging van de nieuwste generatie

Innovatieve huidverzorging geherdefinieerd dankzij emulgatorvrije crèmes.

Op zoek naar een kwalitatief huidverzorgingsproduct ook voor de meest gevoelige huid? Zeitschild is het antwoord. Zeitschild herdefinieert de huidverzorging door het nabootsen van de gezonde huidlipidenstructuur. Door identiek aan de huid te zijn, zal de natuurlijke barrièrefunctie van zelfs de meest gevoelige huid volledig versterken, herstellen én regenereren.

De Zeitschild producten zijn geschikt voor zowel preventieve toepassingen in de anti-aging Skin Aesthetics lijn als voor therapeutische toepassingen in de Derma Systems lijn. Alle huidverzorgingsproducten zijn vrij van emulgatoren, bewaarmiddelen, parfum, cortisone, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën, paraffine.

Zeitschild wordt aangeraden door dermatologen, esthetische artsen, plastische chirurgen, huisartsen, bedrijfsartsen en anti-verouderingsspecialisten.