• Een cadeautje bij al jullie bestellingen!
  • Geldig van 28/11 tot 6/12 en zolang de voorraad strekt

Privacyverklaring

MAKE-UP ARTIST Nicky Alen, een eenmanszaak, heeft haar maatschappelijke zetel te Heikant 66, 2290 Vorselaar, ondernemingsnummer 0729.729.614.

MAKE-UP ARTIST Nicky Alen erkent het belang van gegevensbescherming en privacy van persoonsgegevens van haar klanten en zal de persoonsgegevens van deze betrokkenen met de nodige zorg behandelen. MAKE-UP ARTIST Nicky Alen bevestigt expliciet dat alle persoonsgegevens zullen worden verwerkt in overeenstemming met zowel de Belgische wet van 8 december 1992 als de Europese General Data Protection Regulation.

Wat is dat nu precies, die GDPR?

Wel, dat is een nieuwe verordening, namelijk de “Algemene Verordening Gegevensbescherming”, gekend onder de naam GDPR (General Data Protection Regulation). Dit is een nieuwe privacywet om de Europese burgers meer controle te geven over hun persoonlijke gegevens. Vanaf 25 mei 2018 is deze verordening in voege getreden.

We willen heel duidelijk communiceren waarvoor wij jouw gegevens gebruiken en hoe we ze verwerken:

Beheer klantenbestand

  • Mailinglijst: promoties, nieuwe merken, nieuwe producten, out of stock…
  • Vragen en/of opmerkingen rond bestellingen
  • Reminders en/of duplicaten van facturen
  • Inlog creëren op onze website
  • Opvolging betalingen en andere financiële aspecten
  • Leveringssysteem
  • Online communicatie (social media…)

We zullen deze persoonlijke informatie nooit zonder uw voorafgaande toestemming met andere partners of derden delen.

Administratieve gegevens

MAKE-UP ARTIST Nicky Alen zal deze persoonsgegevens van haar klanten verwerken rekening houdend met volgende doeleinden:

  • De betrokkene op de hoogte brengen van activiteiten met betrekking tot MAKE-UP ARTIST Nicky Alen

 

Ten alle tijden heeft de betrokkene de mogelijkheid om zijn rechten beschreven in de General Data Protection Regulation uit te oefenen.
De betrokkene kan steeds volgende rechten uitoefenen:

  • Recht op informatie: de betrokkene heeft steeds de mogelijkheid om alle verzamelde persoonsgegevens op te vragen bij MAKE-UP ARTIST Nicky Alen ter inzage.
  • Recht op rectificatie: de betrokkene heeft steeds de mogelijkheid om eventuele foute persoonsgegevens te laten verbeteren.
  • Recht op het wissen van gegevens: indien de betrokkene wenst dat zijn of haar persoonsgegevens worden verwijderd kan de betrokkene steeds contact op nemen met info@nickyalen.be om kosteloos de verwijdering van zijn of haar persoonsgegevens aan te vragen.