Verzenden 

Verzendkosten

Verzending is gratis in België voor alle bestellingen boven de €100. Onder de €100 betaal je voor verzending in België €5,70 om het pakje op een adres af te leveren en €4,70 als het pakje geleverd mag worden in in B-postkantoor of B-pack 24/7 automaat.

Verzending naar Nederland is gratis voor alle bestellingen boven de €150. Onder €150 betaal je voor verzending naar Nederland €7,50 om het pakje op een adres af te leveren.

Afhaling

Je pakje afhalen bij MAKE-UP ARTIST Nicky Alen is uiteraard gratis. Zodra je betaling en bestelling compleet is, nemen we contact met je op om een afhaalmoment af te spreken.

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

Ongeacht welke betaalmethode je kiest, we kunnen je bestelling pas verzenden als we je betaling ontvangen hebben. Normaal duurt het 3 tot 10 werkdagen voor je bestelling geleverd wordt. Als je betaalt via overschrijving, kan het iets langer duren omdat we wachten tot het bedrag op onze rekening staat.

Je ontvangt een mail wanneer je bestelling verstuurd wordt met daarin een link om jouw pakje te kunnen volgen. Indien je niet thuis (of op het adres dat je opgegeven hebt) bent bij de aflevering, dan zal de chauffeur een briefje in de brievenbus achterlaten. Je kunt je pakje dan afhalen in het postkantoor, een Bpost afhaalpunt, een Bpack 24/7 automaat of een DPD-afhaalpunt.

Retourneren

Is je bestelling niet wat je ervan had verwacht? Is het de verkeerde kleur, bevat het een productiefoutje of is er een andere reden waardoor je (een gedeelte van) je bestelling wilt ruilen of retourneren? Geen probleem! Binnen 14 dagen mag je het artikel ruilen of retourneren! Let op: de verpakking moet ongeopend zijn, anders kan ik je artikel helaas niet terugnemen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Heel simpel! Vul het retourformulier op deze website volledig in en zend de artikelen naar het volgende adres:

MAKE-UP ARTIST NICKY ALEN
Brasel 159
2480 Dessel
België

Uw retourzending moet bij mij geleverd zijn binnen 14 dagen (vanaf dat jij de bestelling hebt ontvangen). Na ontvangst van je retourzending betaal ik je het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug op je bankrekening of, in het geval van een ruiling, zend ik het gewenste artikel toe (als het nog in stock is).

U mag de producten ook binnen 14 dagen na ontvangst terugbrengen op afspraak. Neem hiervoor dus eerst contact met ons op.

Beschadigde of fout geleverde items

Is een artikel beschadigd of hebben we het verkeerde item geleverd? Stuur zo snel mogelijk een berichtje naar me met je naam, ordernummer en het artikel waarbij iets mis is gegaan. Ik zal meteen de voorraad checken om te kijken of ik het juiste artikel nog kan versturen. Mocht dit niet zo zijn mag je het ruilen tegen een ander artikel. Heb je liever een terugbetaling (indien het juiste artikel er niet meer is)? Ook geen probleem! Binnen 7 dagen betaal ik je het bedrag terug via overschrijving! De kosten voor de terugzending zijn uiteraard voor mijn rekening!

Mocht er iets toch niet helemaal duidelijk zijn of als ik ergens mee kan helpen laat het me dan zeker weten!