Innerfit Supplements // collageenproducten

Collageen is een eiwit dat ons lichaam aanmaakt. Onze gewrichten, botten, spieren, pezen maar ook haren en nagels bestaan uit collageen. Collageen zorgt voor de samenhang, stevigheid en elasticiteit van de huid. Het zorgt voor sterke nagels en minder haaruitval. Vanaf de leeftijd van 25 jaar neemt de aanmaak af en gaat de kwaliteit van het door het lichaam geproduceerde collageen langzaam achteruit. Hierdoor veroudert de huid, ontstaan er rimpels en vermindert de huidelasticiteit. Meer uitgebreide info over collageen vind je hier.

Gelukkig is er ook goed nieuws: je kan je collageenproductie een duwtje in de rug geven en verhogen door de inname van ons collageen supplement!
Er zijn veel collageenproducten op de markt die veel beloven, maar weinig of zelfs geen resultaat geven. Innerfit Supplements is anders.
Het Belgische bedrijf achter Innerfit Supplements doet al jaren onderzoek naar sportvoedingsproducten en voedingssupplementen. Vele (professionele) sporters maken gebruik van deze producten van 3Action.

Nog vragen over onderstaande collageenproducten? Wellicht wordt deze vraag beantwoord in deze FAQ.